Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 561213

Ton Drijfhamer over Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe

In de schemering van een februaridag in 2020, komen deze imposante dieren uit de bossen op zoek naar voedsel.
Een van hen heeft zijn gewei kortgeleden afgeworpen en gedraagt zich wat nerveuzer dan de anderen. Zij zullen vast en zeker snel volgen. Daarna kan de hele cyclus weer opnieuw beginnen.
Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe vind je in de categorieën Fotografie, Gelderland, Herten, Landschappen, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Natuur en Weer, Wildlifefotografie en Zonsondergang.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer

Koop de foto Edelherten op het Zwarte Veld, De Hoge Veluwe van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 561213
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.