Eekhoorn op boomstam.

Eekhoorn op boomstam. van Astrid Brouwers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Eekhoorn op boomstam.

van Astrid Brouwers

Eekhoorn op boomstam. van Astrid Brouwers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193499
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Eekhoorn op boomstam met het groene bos onscherp op de achtergrond. Genomen in de winter, dus hij zit mooi in zijn dichte wintervacht met grote pluimstaart. Gemaakt vanuit een boshut op de Kalmthoutse Heide.

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Astrid Brouwers profielfotoHi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken