Een Airbus A380 van Etihad Airways stijgt op van Londen Heathrow Airport, 1 van 's werelds drukte lu

Een Airbus A380 van Etihad Airways stijgt op van Londen Heathrow Airport, 1 van 's werelds drukte lu van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een Airbus A380 van Etihad Airways stijgt op van Londen Heathrow Airport, 1 van 's werelds drukte lu

van Jaap van den Berg

Een Airbus A380 van Etihad Airways stijgt op van Londen Heathrow Airport, 1 van 's werelds drukte lu van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 798816
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Een Airbus A380 van Etihad Airways stijgt op van Londen Heathrow Airport, 1 van 's werelds drukte luchthavens.
In 2019 zijn 80.886.589 passagiers gereisd van en naar Londen Heathrow, daarmee komt de luchthaven op de zevende plaats. Nummer 1 was Hartsfield-Jackson Atlanta Airport (Verenigde Staten) met ruim 110 miljoen passagiers!

Foto gemaakt op 12 mei 2019.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken