Een Boeing F/A-18F Super Hornet met naverbrander aan vliegt razend snel en met een oorverdovend gelu

Een Boeing F/A-18F Super Hornet met naverbrander aan vliegt razend snel en met een oorverdovend gelu van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een Boeing F/A-18F Super Hornet met naverbrander aan vliegt razend snel en met een oorverdovend gelu

van Jaap van den Berg

Een Boeing F/A-18F Super Hornet met naverbrander aan vliegt razend snel en met een oorverdovend gelu van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802403
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Een Boeing F/A-18F Super Hornet met naverbrander aan vliegt razend snel en met een oorverdovend geluid voorbij. Dit is en blijft zo indrukwekkend om te zien en te horen!

De Boeing F/A-18E/F Super Hornet is een aanvalsjager die opereert vanaf vliegdekschepen. Het toestel is een doorontwikkeling van de F/A-18 Hornet. In 1992 bestelde de United States Navy het toestel bij McDonnell Douglas, dat inmiddels is overgenomen door Boeing. De eerste vlucht vond plaats in 1996 en de eerste landing op een vliegdekschip in 1997. In 1999 werd hij in dienst genomen ter vervanging van de Grumman F-14 Tomcat. De Super Hornet heeft als bijnaam 'Rhino'.

Foto heb ik gemaakt tijdens de airshow op NAS Oceaan in september 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken