Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran...

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 693843

Jeroen Kleiberg over Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran...

Een Iraanse man met baard in zijn winkel in de bazaar Teheran in Iran. Hij verkoopt verschillende producten: zaden, oliën en kruiden.

De Grand Bazaar is een oude historische bazaar in Teheran, Iran. Het is verdeeld in verschillende gangen van meer dan 10 kilometer lang, elk gespecialiseerd in verschillende soorten goederen, en heeft verschillende ingangen, met Sabze-Meydan als hoofdingang.
Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran... vind je in de categorieën Fotografie, Grand Bazaar, Tehran, Man (geslacht), Mensen, Portret, Reisefotografie, Sabze-Meydan, Straatfotografie, Teheran en Wachtkamer.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran... op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran... van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Een Iraanse man in zijn winkel in Teheran... van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693843
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.