Een Kameleon steekt de straat over

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 10140

Evert Jan Luchies over Een Kameleon steekt de straat over

Een kleine lichtgroene Kameleon (Chamaeleonidae) steekt een geasfalteerde straat over. De foto is gemaakt in het binnenland van Zambia, in het jaar 2011.
Een Kameleon steekt de straat over vind je in de categorieën Aanpassingsvermogen, Afrika, Asfalt, Bush, Chameleon (Marvel), Contemporary, Digital Art, Fotografie, Habitat, Kameleons, Kinderkamer, Modern, Reptielen, Stilleven en Zambia.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Een Kameleon steekt de straat over op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een Kameleon steekt de straat over van Evert Jan Luchies

Koop dit digital art werk Een Kameleon steekt de straat over van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 10140
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.