Een appel per dag...

Een appel per dag... van Monique van Velzen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een appel per dag...

van Monique van Velzen

Een appel per dag... van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399922
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Een appel per dag houdt de dokter weg. Niet alleen gezond maar ook prachtig om te zien, de blosjes van zacht geel tot diep rood. Het ras Elstar, van oorsprong Nederlands is een heerlijke zoete rode herfstappel met een uitstekende smaak en een licht aroma. Lekker om zo te eten of om een heerlijke appeltaart van te bakken.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken