Een baby bultrug dansend in de oneindigheid van de oceaan

Een baby bultrug dansend in de oneindigheid van de oceaan van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een baby bultrug dansend in de oneindigheid van de oceaan van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447928
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Een baby bultrug danst en speelt in de oneindigheid van de zuidelijke Grote Oceaan. Dit meemaken is onvergetelijk en een van de mooiste dingen die je in het leven kunt meemaken.

Ieder jaar trekken duizenden bultruggen van Antarctica richting de tropische wateren avn het Koninkrijk Tonga. Ze komen daar om te bevallen van kalveren maar ook om opnieuw te paren. Na een kleine 4 maanden vertrekken ze weer richting Antarctica alwaar de zomer dan begint. Gedurende hun tijd in Tonga eten de walvissen niet (behalve de kalveren die iedere dag honderden liters melk drinken) en dus zijn ze hongerig ;)

Een van m'n eigen favorieten.

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Koen Hoekemeijer profielfotoWoonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken