Een boom van een rietpluim

Een boom van een rietpluim van Joske Kempink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een boom van een rietpluim

van Joske Kempink

Een boom van een rietpluim van Joske Kempink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447133
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
307 gratis verzending!

Omschrijving

Trotse fiere rietpluimen, ze staan er alsof ze kunnen wedijveren met eeuwenoude bomen. Een klassiek stilleven, gebaseerd op de schilderwerken uit de Gouden Eeuw. Een prachtige aanvulling op jouw klassiek moderne interieur!

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Joske Kempink profielfotoHi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken