Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Een close up van een blad

van Nynke Altenburg

- Werkcode: 693 172

Nynke Altenburg over Een close up van een blad

En close up van een blad. Je zier goed alle nerven zitten en de kleur spat er van af. Het is een fijn moody foto door de kleuren met erg veel details.
Een close up van een blad vind je in de categorieën , Ader (plant), Blad, Bloemen & Planten, Bossen, Digitale Kunst, Fotografie, Groen, Kunst, Macrofotografie, Natuurfotografie en Nerf (blad).
Nynke Altenburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nynke Altenburg

In het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en zo ben ik bij een van mijn hobby's terecht gekomen: illustreren en beeldbewerking. Maar naast deze hobby heb ik een grote passie: fotografie.

Al sinds mijn 12e kan je mij dagelijks vinden met een camera in mijn handen. In de loop der jaren zijn de onderwerpen die voor mijn lens terecht kwamen uit een gaan lopen. Je zult dus ook van alles in mijn shop tegen komen: van stad tot aan natuurfotografie en van landschapsfotografie naar macro.

Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken / te reizen en om dit dan ook vast te leggen. Het leuke aan fotografie vind ik dat je je eigen wereld kan creëren. Neem vooral een kijkje in mijn shop dan zie je mijn kijk op de wereld!

Heb je speciale wensen of zou je sommige werken net wat anders willen zien? Neem dan contact met me op via mijn Instagram.

Alle werken van Nynke Altenburg


Waarom je kiest voor Een close up van een blad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een close up van een blad van Nynke Altenburg

Koop dit digital art werk Een close up van een blad van Nynke Altenburg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693 172

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-92,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.