Een duistere Ophelia

Een duistere Ophelia van Elianne van Turennout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een duistere Ophelia van Elianne van Turennout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 426506
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
237 gratis verzending!

Omschrijving

Dit portret is onderdeel van de serie: 'Een jaar lang zelfportretten.' Dit keer wilde ik een duistere versie Ophelia maken. Ik wilde er ook gothic elementen inleggen zonder dat het echt gothic is, maar ook klassieke elementen zonder dat het echt klassiek is. Alvast bedankt voor het bekijken van dit werk.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Elianne van Turennout profielfotoHet begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken