Brussels Airlines Airbus A320 met Tomorrowland livery. van Jaap van den Berg

Werkcode: 800 862 Kopieer de werkcode

Jaap van den Berg profielfoto Brussels Airlines Airbus A320 met Tomorrowland livery.

Registratie: OO-SNF.

Een fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines in de Tomorrowland livery landt hier op de luchthaven van Brussel.

Deze foto is gemaakt op 26 maart 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg en woon in Den Haag. Ik ben een hobby fotograaf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om vooral vliegtuigen te fotograferen. De passie voor de vliegtuigen heb ik al sinds mijn jeugd. Militaire vliegtuigen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij, maar ook passagiersvliegtuigen mag ik graag naar kijken.

Voor het fotograferen van vliegtuigen heb ik vanaf 2011 diverse mooie reizen mogen maken. Naast vliegtuigen vind ik het ook leuk om foto’s te maken van landschappen, zeeschepen en hijskranen.

Tot 2021 plaatste ik mijn foto’s op mijn Facebookpagina. In april 2021 heb ik mijn webshop bij https://www.werkaandemuur.nl geopend. Ik hoop dat de mensen die mijn foto’s de moeite waard vinden en bestellen er met heel veel plezier iedere dag naar kunnen kijken en ervan mogen genieten.

De foto's die ik publiceer in de webshop worden beperkt nabewerkt in Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

De foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat er zo min mogelijk ruis zichtbaar is. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik in de nabewerking het ruisniveau in de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Meer weten over Jaap van den Berg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Irina
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Ab en Netty Tiemersma
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Kim sevriens
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering, leveren prachtig werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering en vlotte service
Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
John
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te plakken
  • Haarscherpe afdrukken
  • Geen behangtafel nodig
  • Precisie en voorbereiding is belangrijk

De mooiste werken, groots aan je muur

Het vliesbehang is 120 grams en sterk, scheurvast én krimpvrij. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie.

Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Meer weten?

Meer over Behang (in banen) en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Brussels Airlines Airbus A320 met Tomorrowland livery. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
318,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden