Een huisje en een stuw in Amersfoort

Een huisje en een stuw in Amersfoort van Gerard de Zwaan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een huisje en een stuw in Amersfoort

van Gerard de Zwaan

Een huisje en een stuw in Amersfoort van Gerard de Zwaan

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 465977
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Ik heb deze foto gemaakt in Amersfoort. Deze huis staat min of meer naast de bekende koppelpoort. De sluis wat je op de foto ziet is bedoeld om het water in de gracht te houden. Zoals je ziet heb ik een lange sluitertijd gebruikt om de foto te maken, het was al avond toen ik deze foto maakte.

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Gerard de Zwaan profielfotoWelkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken