Een idyllisch hoekje van Mike Bing

Werkcode: 979 605 Kopieer de werkcode

Mike Bing profielfoto Midden in een druk stedelijk gebied, aan de rand van een uitvalsweg van een groot dorp ligt een prachtig rustig plekje waar niet veel mensen komen.

Als fotograaf kom ik er vaak en graag. Elk jaargetijde ziet de plek er weer totaal anders uit. Hier in de lente is het gevoel van rust overduidelijk aanwezig met het spiegelgladde wateroppervlak en de hoge sluierbewolking tegen een anderszins blauwe lucht.

Ik heb ervoor gekozen om de contrasten en kleuren ietwat te versterken door een polarisatiefilter bij de opname te gebruiken. Tenslotte is bij de afwerking een Orton bewerking toegepast, een bewerking die nog stamt uit het analoge tijdperk en die het geheel een net nog iets dromeriger aanblik geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Mike Bing

Mike Bing (NL) - gedreven fotograaf met een voorkeur voor landschappen en stadsgezichten alsmede closeup werk. Mike benadrukt vaak details in een groter geheel en maakt graag en veel gebruik van verschillende nabewerkingstechnieken om de werkelijkheid weer te geven zoals deze wordt ervaren, niet zoals deze echt gezien wordt. Fotografie als gevoel.

Ook creëert Mike grafische werken die op fotografie gebaseerd zijn maar naar het abstracte neigen. Zijn omgeving in Noord-Holland maar ook zijn vele reizen zijn vaak een inspiratie. Eén van Mike's mottos's is "Kijk eens wat vaker achterom, dan zie je véél méér!" en hij neemt dat serieus. De wereld van een beeldmaker moet zo groot mogelijk zijn en de perspectieven zo gevarieerd mogelijk.

Technisch: Mike maakt zijn beelden met een high-end 24 megapixel APS-C digitale spiegelreflex camera met een wijd scala aan hoogwaardige lenzen (voor die gevarieerde blik en het perspectief ? uiteraard) en  bewerkt zijn beelden voornamelijk met open-source software omdat deze een breed scala aan mogelijkheden geeft zonder al te veel op de massa te gaan lijken.

U kunt hem bereiken op mike AT eu-web PUNT online

Meer weten over Mike Bing?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Ronald
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering
    Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Els Macquine
    Nederland
    5 / 5

    Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede kwaliteit
    Prachtige werken en zeer goede kwaliteit. Bereikbaarheid van de Klantenservice erg goed en vriendelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Esther
    Nederland
    5 / 5

    Een absolute aanrader!
    Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Emke
    Nederland
    5 / 5

    Absoluut het wachten waard!
    De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden over kwaliteit.
    Bestelde eerst 2 werken en na ontvangst onmiddellijk nog 3 extra werken, ze zijn allemaal even mooi afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Een idyllisch hoekje van Mike Bing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden