Een kasteel met een schip zeilend in de buurt, Hendrick Cornelisz Vroom uit de oude meesters collectie

Werkcode: 443 028 Kopieer de werkcode

Dit schilderij toont een Nederlands schip op rustig water. Het schip vaart door een kanaal en sleept een boot. Het dek zit vol met figuren die allemaal naar de boeg van het schip kijken. Het schip is afgebeeld in havenboogaanzicht, alsof het op het punt staat om langs de toeschouwer te varen en het minutieus geobserveerde drukke leven aan dek weergeeft. Hij voert de Nederlandse vlag van de grootmoeder en een rode vlag met een apparaat in goud op het achterschip. Het uitzicht strekt zich uit tot aan de horizon, doordrongen van licht dat door de dunne wolkenlaag schijnt. In de verte wordt het tafereel aan weerszijden geflankeerd door bergachtige oevers, bekroond door een groot middeleeuws kasteel aan de rechterkant. Hoewel de hoge rotsen, bekroond door een kasteel, niet bedoeld zijn om topografisch correct te zijn, zijn ze een motief dat in de Vlaamse landschapskunst wordt gebruikt en dat Vroom in zijn marien werk heeft overgenomen.

Oude Meesters collecties

Ontdek meer Oude Meesters in de volgende collecties:

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Sonja
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
F. van den Burg
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Gerard W.
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Gerdie
Nederland
5 / 5

Geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Fredérique
Nederland
5 / 5

Topservice
Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop Een kasteel met een schip zeilend in de buurt, Hendrick Cornelisz Vroom als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden