Een kopje koffie

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 83 143

keanne van de Kreeke over Een kopje koffie

Dit beeld is bedoeld voor rustige ruimtes, misschien wel in de keuken, of de woonkamer. Het verteld over de innerlijke rust die ik zelf meestal krijg terwijl ik rustig een kopje koffie of thee drink, s morgens als iedereen nog slaapt.
Een kopje koffie vind je in de categorieën Anders, Art, Bloemen & Planten, Drank, Kleuren, Koffie, Schilderijen, Zachte dag, drawing collage, gevoelig, ijsmeer, keanne, koffiekop, orgineel en persoonlijk.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor Een kopje koffie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een kopje koffie van keanne van de Kreeke

Koop dit schilderij Een kopje koffie van keanne van de Kreeke als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83 143
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.