Een kwal met gezicht

Een kwal met gezicht van Gerti Petersen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 267008

Een kwal met gezicht van Gerti Petersen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 1 dag en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Kwallen komen met grote getallen voor aan kusten. Een macro-foto toont de schoonheid van de kwal. Deze heb ik gespiegeld en zo krijgt de kwal een gezicht.

Over Gerti Petersen

Mijn naam is Gerti en fotografie is een grote passie van mij. Alles wat er voor mijn camera komt, wordt vastgelegd. Toch heb ik enige voorkeuren, ik houd van licht, lijnen, schaduwen en reflecties. Die kan ik vaak terugvinden in moderne architectuur. Kerken zijn ideaal voor de lichtinval door gebrandschilderde ramen maar ook voor de eenvoud die er vaak aangetroffen wordt. Natuurfotografie is een steeds terugkerend thema, er valt zoveel te zien! Ook het spelen met foto's neemt bij mij veel tijd in beslag. Denk aan onder anderen mirror (spiegelen), textuur, collages. Zwart/wit fotografie maakt het beeld van foto's sterker en ik zet foto's daarom vaak om naar zwart/wit. Ik reis graag en probeer bijzonderheden van het bezoekende land vast te leggen.

Alle werken