Een mooie dag lijntekening van Arjen Roos

Werkcode: 876 679 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto "Een mooie dag lijntekening": Deze prachtige lijntekening brengt een gevoel van warmte en schoonheid over. Het tafereel toont een elegante vrouw met een grote zonnehoed, omringd door zachte aardtinten die het geheel een warme en rustgevende sfeer geven.

De eenvoudige, maar verfijnde lijnen van de tekening creëren een gevoel van sereniteit en tijdloze schoonheid. Het is alsof je even kunt ontsnappen naar een ontspannen en vredige omgeving waarin de schoonheid van de natuur en de rust van een mooie dag samenkomen.

De warme tinten en de rustige uitstraling van deze lijntekening nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van het moment. Het is een kunstwerk dat een warm gevoel oproept en een vleugje sereniteit toevoegt aan elke ruimte waarin het wordt getoond.

Laat je betoveren door de eenvoudige elegantie van "Een mooie dag lijntekening" en voel de warmte en schoonheid die het met zich meebrengt. Een prachtige toevoeging aan je interieur waar je telkens weer van kunt genieten.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nikky Pék Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
André Bogers Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Eddie Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Romy van Ree Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Angelique Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Wina Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
E.J.K. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Martine Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Nienke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

top!
Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
H.P.J.van Oerle Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Een mooie dag lijntekening van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden