Een mystiek landschap aan een Noorse fjord op een donkere dag van Bas Meelker

Werkcode: 541 018 Kopieer de werkcode

Bas Meelker profielfoto Donkere regenwolken hangen boven het water van de fjord in Noorwegen, Scandinavië. De zwart-wit tinten contrasteren mooi tegen de bruine kleuren van de houten pier en het bankje.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Meer weten over Bas Meelker?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Evelyn
Nederland
5 / 5

Zeer aan te bevelen
Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Dieter Rogiers
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Susanne
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Een mystiek landschap aan een Noorse fjord op een donkere dag van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden