Een nieuwe dag!

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176 901

Heleen van de Ven over Een nieuwe dag!

Zonsopkomst op het platteland bij een afrastering van prikkeldraad en paaltjes. De mooie rode gloed van het eerste licht van de dag!
Een nieuwe dag! vind je in de categorieën Boerderij, Fence, Field, Fotografie, Hek (afrastering), Kleuren, Kunst, Landschappen, Modern, Nederland, Oranje, Prikkeldraad, Rood, Zon, Zonsopkomst, country, for sale, gloed, glow, heleen van de ven, photo, soft, soft tones en te koop.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor Een nieuwe dag! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een nieuwe dag! van Heleen van de Ven

Koop de foto Een nieuwe dag! van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176 901
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden