Een nieuwe dag in Zeeland

Een nieuwe dag in Zeeland van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73604

Een nieuwe dag in Zeeland van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Vroeg in de ochtend,op het strand van Zoutelande,Zeeland (NL). Inmiddels hadden de donkere nachtelijke uren plaats gemaakt voor een nieuwe dag. Het daglicht liet zich zien en bracht een prachtige variatie aan verzadigde, zachte kleuren met zich mee. Weldra zou de zon op komen en dan zouden deze pasteltinten weer verdwenen zijn, belangrijk om een reeks foto?s te maken dus. Hier is het blik richting Westkapelle gericht maar de kustlijn is niet zichtbaar omdat deze zich achter de strandtent bevind. Deze plaat is tijdens eb geschoten waardoor de golfbrekers weer mooi zichtbaar waren, in de nachtelijke uren en tegen het middag uur verdwijnen deze geheel onder water wanneer de vloed zijn intrede doet, in beide gevallen een prachtig gezicht om te zien.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken