Een nieuwe dag

Een nieuwe dag van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een nieuwe dag

van Peter Nolten

Een nieuwe dag van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559406

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen toen ik voor het eerste op de Regte Heide was. Mijn oorspronkelijke idee was om de grafheuvels te fotograferen, maar met de laag hangende mist en de opkomende zon erachter was ik meer geïnteresseerd in de omliggende natuur. Deze heerlijk rustgevende foto is een van mijn favorieten van deze dag. De zon die opkomst langs de boom en de hele scène in een warme ochtendgloed zet geeft de foto een rustgevend karakter.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken