Een prachtige orka in noord Noorwegen

Een prachtige orka in noord Noorwegen van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een prachtige orka in noord Noorwegen van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 586488
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Ieder jaar trekken grote scholen haring richting de fjorden van noord Noorwegen. Deze overvloed aan vis trekt ook walvissen en orka's aan die zich gedurende 3 maanden tegoed doen aan de heerlijke haring.

Waar de haring opduikt is ieder jaar weer de grote vraag, maar als de haring is gevonden dan volgen de orka's en walvissen direct. In een warm pak kun je dan snorkelen in het koude water van 3-4'C en deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving zien en vaak ook horen.

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Koen Hoekemeijer profielfotoWoonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken