Een puppy en een romantisch onderonsje

Een puppy en een romantisch onderonsje van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 234094

Een puppy en een romantisch onderonsje van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een kindertekening spreekt voor zich. Een kindertekening voor je kinderen doet je kinderen dromen. Kinderen houden ook van hondjes en in deze reeks is er steeds een samenspel tussen een meisje en haar hondje, een beagle.
Een beagle is een heel slimme hond. Een beagle is ook heel kindvriendelijk.
Amy en haar hondje Buddy, een beagle, zitten hier op een muurtje te kijken naar de maan en de sterrenhemel. Romantisch toch?

Over Jan Keteleer

Werk aan de muur stelt hier een selectie voor van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, die bekend is door zijn projecten die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collecties zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend.

Alle werken