Een trein in Antwerpen Centraal van Don Fonzarelli

Werkcode: 80 398 Kopieer de werkcode

Don Fonzarelli profielfoto Een trein arriveert in het Centraal Station van Antwerpen.
Station Antwerpen-Centraal (door de Antwerpenaren ook wel de Middenstatie of de Spoorwegkathedraal genoemd, in het spoorwegjargon ook ingekort tot Antwerpen-Centraal of de Centra(a)l) is het centraal station aan het Koningin Astridplein in Antwerpen. Van 1873 tot begin 2007 was het een kopstation, een station waar alle treinen moesten keren. Op 23 maart 2007 werd een tunnel met twee doorgaande sporen onder het station en een deel van de stad Antwerpen geopend.
In 2009 was dit station het vijfde drukste station in België, enkel voorafgegaan door drie Brusselse stations en Gent-Sint-Pieters.
Een kunstwerk in de zo kenmerkende stijl van Don Fonzarelli. Scherpe lijnen, contrastrijk en met een welhaast serene uitstraling. Of het nu in kleur of zwart-wit is, het spat van het canvas, papier, aluminium, Xpozer, giclees et cetera. Of het gaat om een gracht in Amsterdam, een straat in Haarlem, een indruk van Antwerpen, Rotterdam, Utrecht, Delft, Alkmaar, Edam, een prachtig naakt, een uitzicht over een rivier, een dorp in de verte, zijn oeuvre is breed omvangrijk en breidt wekelijks uit. Met zijn camera?s trekt Don Fonzarelli er dagelijks op uit om te schrijven met licht en te jagen op de schoonheid in de wereld. Zijn werk is te verkrijgen via zijn website http://www.donfonzarelli.com maar ook middels de samenwerking met Werk Aan De Muur is het makkelijk snel en met hoge kwaliteit voor een ieder te bemachtigen.

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Meer weten over Don Fonzarelli?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Hanneke
    Nederland
    4.5 / 5

    Alleen maar positieve klanken
    Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Henriette de Deugd
    Nederland
    4.5 / 5

    Super blij mee!
    Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ingeborg
    Nederland
    5 / 5

    Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
    Sandra
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Caroline van der
    Nederland
    5 / 5

    top producten, gewlidige service
    Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Gerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed
    Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    DIANE. Smits
    Nederland
    5 / 5

    Leuk aan de muur en zeker niet te duur
    Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Een trein in Antwerpen Centraal van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
226,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden