Een tropische landschap met een rots die de scène insteekt

Een tropische landschap met een rots die de scène insteekt van Maarten van de Ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een tropische landschap met een rots die de scène insteekt van Maarten van de Ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 248214
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto toont een tropisch landschap uit het Washington Slagbaai Nationaal Park op Bonaire. Het landschap lijkt op woestijnlandschap met rotsen en heuvels. Op de foto staat een aantal cactussen. Sommige cactussen staan in het volle zonlicht, andere staan in de schaduw.
Op de voorgrond liggen enkele rotsblokken, die de foto insteken. De bodem bestaat uit rood zand. De luchten zijn fel blauw, afgewisseld met witte en donkere wolken. De lichtinval is bijzonder fraai. Er staan geen personen op de foto. De foto is gemaakt in februari 2016.

Dit werk wordt aangeboden door Maarten van de Ven

Maarten van de Ven profielfotoMaarten van de Ven is een gepassioneerd landschapsfotograaf. Hij werkt onder meer als vrijwilliger bij Natuurmonumenten en maakt in die rol foto's van het natuurgebied De Ackerdijkse Plassen. Die foto's zijn te zien op de Facebook pagina van Midden Delfland Natuurmonumenten.
Maarten maakt fotoseries tijdens fotoreizen, onder meer naar IJsland en Bonaire. Een aantal van deze series zijn beschikbaar op deze website. De series zijn geschikt voor verschillende omgevingen, zoals kantoorruimtes, wachtkamers, winkels, gangen en huiskamers.
Maarten is in 2008 begonnen met fotografie. Hij volgde van 2008 tot 2014 een aantal fotografie cursussen bij de SKVR in Rotterdam.

Alle werken