Een vredige nagloed

Een vredige nagloed van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een vredige nagloed

van Peter Nolten

Een vredige nagloed van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 559410

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Na een geweldige kleurrijke ochtend bleef er nog een lange tijd een vredige gloed hangen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Deze kalme en rustgevende foto is genomen in die nagloed, als dat een woord is, maar je weet wat ik bedoel. De rust straalt er vanaf en geeft mij een kalmerend gevoel. Hopelijk is dat voor jou hetzelfde.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken