Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt

van Koen Hoekemeijer

- Werkcode: 484958

Koen Hoekemeijer over Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt

Walvissen in Skjalfandi baai doen zich vanaf maart tot en met november tegoed aan het aanwezige voedsel in de baai. De dieren eten eigenlijk non-stop (ongeveer 20 uur per dag) voordat ze echt afscheid nemen en warmere wateren opzoeken om te bevallen van kalven en om te paren.

De artic terns zijn altijd een goede indicator van waar we de walvissen kunnen vinden. De terns 'ruimen' namelijk de restjes op die de walvissen achterlaten.
Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt vind je in de categorieën , Bultrug, Dieren, Digital Art, Fotografie, IJsland, Kleuren, Middernachtzon, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Walvissen en Orka's, Wildlifefotografie en Zonsondergang.
Koen Hoekemeijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Woonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken van Koen Hoekemeijer


Waarom je kiest voor Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt van Koen Hoekemeijer

Koop dit digital art werk Een walvis duikt onder terwijl de Midzomernachtzon de hemel warm kleurt van Koen Hoekemeijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.