Een walviskalf komt langzaam boven om de longen met verse lucht te vullen

Een walviskalf komt langzaam boven om de longen met verse lucht te vullen van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Een walviskalf komt langzaam boven om de longen met verse lucht te vullen

van Koen Hoekemeijer

Een walviskalf komt langzaam boven om de longen met verse lucht te vullen van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447616
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Walvis kalven zijn geweldig en vanaf de geboorte al enorm gracieus en elegant onderwater. Omdat de longcapaciteit van de kalven nog niet zo groot is als die van de moeder zullen de jongen vaker aan het wateroppervlak komen om te ademen. Vaak zie je het kalf dan vanonder de moeder vandaan komen en heel langzaam naar boven drijven, daarbij vaak een mooie spin makend. Schitterend om te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Koen Hoekemeijer profielfotoWoonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken