Een winters tafereel. Dwingelderveld, Drenthe.

Een winters tafereel. Dwingelderveld, Drenthe. van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 332025

Een winters tafereel. Dwingelderveld, Drenthe. van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!
Een winters tafereel. Dwingelderveld, Drenthe. van Ton Drijfhamer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtige winterochtend, met voor het eerst in lange tijd weer eens een flink pak sneeuw, in de bossen van het Dwingelderveld in Drenthe.

Deze foto maakt deel uit van een reeks foto's die ik op die bijzondere maandagochtend (11 dec 2017) heb gemaakt.

Over Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera buiten bezig zijn vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in mijn directe woonomgeving Delfzijl aan de 'Golden Raand' van Nederland. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde ben ik dan ook nog lang niet klaar. Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken