Een zwart&witte dame met horens van Remco de Vries

Werkcode: 180 378 Kopieer de werkcode

Remco de Vries profielfoto Een foto die tijdens het snoekvissen is genomen. Koeien zijn best nieuwsgierige beesten. Helemaal wanneer ze jong zijn. En dat is stukken beter dan agressief, want deze dame heeft haar horens nog!

Dit werk wordt aangeboden door Remco de Vries

Ben opgegroeid op en aan het water in Fryslân en heb er ook mijn werk gevonden als redacteur/verslaggever voor de regionale publieke omroep Omrop Fryslân. Eerst alleen voor de radio, maar later ook voor tv en internet. Ik doe dat werk met extra aandacht voor de natuur en kom daardoor ook regelmatig op hele bijzondere plekken. Al van jongs af aan houd ik van het Wad en ben vooral veel aan de Friese kust te vinden. Wandel en vis al vanaf mijn 17'de elke zomer in Noorwegen en doe dat meestal alleen. De laatste vijftien jaar zit ik vrijwel uitsluitend in Finnmark; de meest noordelijke provincie. Wat ik daar doe en nog meer wat ik daar zie, heeft er voor gezorgd dat ik me serieus met landschapsfotografie ben bezig gaan houden. Het maken van foto's bleef al snel niet beperkt tot het hoge noorden en inmiddels schiet ik het merendeel gewoon hier. Sinds een aantal jaren werk ik ook professioneel met beeld. Dat doe ik onder andere als camjo (journalist met een videocamera). Daarnaast wordt ik ingehuurd om de foto's, video en tekst te leveren voor het Marboei project van het Friese tijdschrift de Moanne i.s.m. recreatieschap de Marrekrite. Kort samengevat; ik ben een fotograaf met een neus voor nieuws en een oog voor landschappelijk schoon.

Meer weten over Remco de Vries?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Inge
    Nederland
    4.5 / 5

    Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Hans
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooie kwaliteit
    Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Bertine
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische service: goed advies, maatwerk geen enkel probleem, snelle levering, goede communicatie (er was iets mis gegaan bij de post; ik werd direct geïnformeerd), mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    S.A. Heyne
    Nederland
    3.5 / 5

    het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
    ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Helmy Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit koeien kunstwerk Een zwart&witte dame met horens van Remco de Vries op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden