Eenden en meerkoeten op het ijs bij de molens in Kinderdijk

Eenden en meerkoeten op het ijs bij de molens in Kinderdijk van Rene Siebring

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eenden en meerkoeten op het ijs bij de molens in Kinderdijk

van Rene Siebring

Eenden en meerkoeten op het ijs bij de molens in Kinderdijk van Rene Siebring

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 726933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 gratis verzending!

Omschrijving

Door de vorst van de avond ervoor is de rivier bij de molens van Kinderdijk dicht gevroren waardoor de eenden en de meerkoeten op het ijs staan bij de zonsopgang in deze vroege winterse ochtend.

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Rene Siebring profielfotoIk ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken