Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 156 492

Ricardo Bouman over Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag

Een krachtige foto van Molen nummer 4 met de Nederlandse vlag. Deze foto is gemaakt langs de Rotte ten hoogte van Bleiswijk in regio Lansingerland. Deze imposante fotobeeld is gemaakt op bevrijdingsdag 2015. Molen nr 4 is een Molen aan de Rottemeren naast het dorpje Bleiswijk. Vlak boven de wijk Hillegersberg in Rotterdam en naast Zevenhuizen en Nesselande aan de Zevenhuizerplas.
Het was een mooie maar windering dag met zo nu en dan wat zon dat gepaard ging met de typische Hollandse wolken. Langs de Rotte staan nog meer molens die onderdeel zijn van de Molenviergang.
Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag vind je in de categorieën Bleiswijk, Boerderij, Bovenmolen, Contemporary, Fotografie, Hollandse Vlag, Hollanse wolken, Hoogheemraadschap van Schieland, Landschap in Nederland, Lente, Modern, Molens, Molenviergang van de Tweemanspolder, Molenviergang (Zevenhuizen), Nederland, Recreatiegebied, Rood Wit Blauw, Rood wit blauwe vlag, Rotte (rivier), Rottemeren, Stratocumulus, Tweemanspolder, Tweemanspolder Molen No.4, Vlag, Weiland, Wind, Wolken (bij Koblenz), Zevenhuizen (Moerdijk), monumentaal pand en vierkante compositie.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag van Ricardo Bouman

Koop de foto Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 156 492
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden