Eenvoud

Eenvoud van Elles van den Broek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eenvoud

van Elles van den Broek

Eenvoud van Elles van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356458
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtig kunstwerk uit de natuur, een bladskelet. Alleen de nerven zijn nog over van het blad dat vorig jaar aan de plant is gegroeid. Hoe ouder hoe mooier misschien wel. Een beeld dat vergankelijkheid laat zien en tegelijkertijd ook de kracht van de natuur.

Dit werk wordt aangeboden door Elles van den Broek

Elles van den Broek profielfotoFotograferen is zo leuk! En alles is natuurlijk al gefotografeerd. Om een bijzondere foto te maken probeer ik de onderwerpen net even anders vast te leggen. Of met een minimale bewerking net iets extra's te geven. Ik houd van natuurlijk licht en het liefst fotografeer ik mijn onderwerpen ook in hun natuurlijk situatie. In eerste instantie fotografeer ik omdat ik het fotograferen zo leuk vind om te doen! Het gevoel dat ik een bijzondere foto heb gemaakt is heerlijk. Als nu ook andere mensen geraakt worden door mijn foto's en deze aan hun muur willen hebben maak ik er ook nog anderen blij mee! Veel plezier met zoeken naar een mooie foto!

Alle werken