Eenzame Boom l

Eenzame Boom l van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 122928

Eenzame Boom l van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Eenzame Boom l van Annemiek van Eeden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik ben gek op eenzame bomen. Ze staan fier in het veld, alleen maar sterk. In Frankrijk kwam ik een veld tegen waar deze boom prachtig stond. Ik heb mijn reisgenoten gevraagd te stoppen om een foto te kunnen maken.
Het land was heel drassig en ik ben niet schoon terug gekomen na het maken van deze foto, maar ik heb het er zeker voor over gehad.

Over Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken