Eenzame boom tegen een stormachtige hemel.

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 266 996

Pieter van Roijen over Eenzame boom tegen een stormachtige hemel.

Deze foto is genomen in de buurt van Homburg (Frans: Hombourg), dat is een gemeente Plombières in de Belgische provincie Luik. Op dat moment was en een harde wind en een dreigende bewolking wat met een belichtingstijd van 30 seconden resulteerde in deze foto. Om het dramatische effect nog wat te versterken is de foto omgezet in zwart-wit.
Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. vind je in de categorieën Abstract, België, Bomen, Fotografie, Landschappen, Natuur en Weer, Pieter van Roijen, Storm en Zwart-wit.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. van Pieter van Roijen

Koop de foto Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266 996
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden