Eenzame boom tegen een stormachtige hemel.

Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eenzame boom tegen een stormachtige hemel.

van Pieter van Roijen

Eenzame boom tegen een stormachtige hemel. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266996
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in de buurt van Homburg (Frans: Hombourg), dat is een gemeente Plombières in de Belgische provincie Luik. Op dat moment was en een harde wind en een dreigende bewolking wat met een belichtingstijd van 30 seconden resulteerde in deze foto. Om het dramatische effect nog wat te versterken is de foto omgezet in zwart-wit.

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken