Eenzame gele bloem van Cathy Php

Werkcode: 228 525 Kopieer de werkcode

Cathy Php profielfoto Deze foto toont een gele bloem die eenzaam in de weide staat. Je zou dit kunnen zien als een sobere foto, maar deze foto toont ook dat deze bloem de kracht heeft om er toch voor te gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Cathy Php

Ik ben een student met een (uit de hand gelopen) passie voor fotografie. Van fotograferen in de natuur kan ik echt tot rust komen. Veel van mijn foto's zijn dan ook natuurfoto's, maar andere onderwerpen komen ook wel eens aan bod. Neem zeker eens een kijkje naar mijn galerie voor het volledige aanbod. Moest je een foto op mijn website zien dat niet in de galerie staat, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Meer weten over Cathy Php?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Wim Bolsens
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    J.
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
    Kees Vermeer
    Nederland
    5 / 5

    De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    René
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Anita Kroes
    Nederland
    5 / 5

    Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Maarten
    Nederland
    5 / 5

    Super persoonlijke service
    Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Eenzame gele bloem van Cathy Php op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden