Facebook pixel
Eenzame paard in Zoetermeer

Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 139176

Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een mooie contrastrijke foto van een eenzame paard in het Buytenpark in Zoetermeer (Sweet Lake City).
De foto is gemaakt tijdens een zonnige en koude winterdag met een typisch Hollandse wolkenlucht.
Het Buytenpark is een heuvelachtige park dat ruim 100 hectare groot is. Een groot gedeelte van het gebied is een begrazingsgebied. Wandelingen door het park wordt daarom ook vaak gecombineerd met het spotten van verschillende diersoorten. Avond is het een prachtige plek om sterrenhemels te bekijken met als achtergrond de stadslichten van Den Haag en Leiden en omliggende dorpen als Stompwijk.
Buitenpark is ontstaan als puinstortplaats dat vervolgens is afgedekt met grond. Vandaar de speelse heuvels die zowel wandelaars als fietsers aantrekken. Ook valt er genoeg natuur te ontdekken. Er zijn verschillende roofvogels te zien en er leven paarden en Schotse runderen in het gebied.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Zijn (zakelijke) portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken