Eerste ochtend licht door de mist

van Marcel Kerkhof

- Werkcode: 70 627

Marcel Kerkhof over Eerste ochtend licht door de mist

Vroege ochtend met zon die door de mist komt bij een wandelpad langs een kanaal met bomen
Eerste ochtend licht door de mist vind je in de categorieën Blad, Bomen, Fotografie, Groningen (provincie), Herfst, Indian Summer, Kleuren, Landschappen, Lichtval, Mist, Nederland, Ochtend, Route, Silhouet, Stilleven, Wandelpad, Zon en Zonnestraal.
Marcel Kerkhof profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Kerkhof

Ik ben een landschapsfotograaf woonachting in Nederland. Mijn interesse in fotografie begon reeds in het analoge tijdperk. Waarom landschapsfotografie. Dat weet ik niet exact, het overkwam me. Mijn voorliefde voor natuur en buitensport waren voor mij de reden om me verder te ontwikkelen voor een carriere in landschapsfotografie. In mijn studententijd ben ik begonnen met een analoge Minolta X-500. Complete handmatige bediening, maar het heeft me wel de basisprincipes van fotografie geleerd. Doorgaand in het digitale tijdperk en het combineren met mijn passie voor natuur en landschappen leken de juiste keuze.

Alle werken van Marcel Kerkhof


Waarom je kiest voor Eerste ochtend licht door de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eerste ochtend licht door de mist van Marcel Kerkhof

Koop de foto Eerste ochtend licht door de mist van Marcel Kerkhof op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70 627
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden