Eerste ochtend licht door de mist

van Marcel Kerkhof

- Werkcode: 70 628

Marcel Kerkhof over Eerste ochtend licht door de mist

Vroege ochtend met zon die door de mist komt bij een wandelpad langs een kanaal met bomen
Eerste ochtend licht door de mist vind je in de categorieën Bomen, Fotografie, Herfst, Landelijk Noord, Landschappen, Lichtval, Mist, Nederland, Ochtend, Roestbruin, Route, Silhouet, Stilleven, Wandelpad, Zon, Zonnestraal en blad.
Marcel Kerkhof profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Kerkhof

Ik ben een landschapsfotograaf woonachting in Nederland. Mijn interesse in fotografie begon reeds in het analoge tijdperk. Waarom landschapsfotografie. Dat weet ik niet exact, het overkwam me. Mijn voorliefde voor natuur en buitensport waren voor mij de reden om me verder te ontwikkelen voor een carriere in landschapsfotografie. In mijn studententijd ben ik begonnen met een analoge Minolta X-500. Complete handmatige bediening, maar het heeft me wel de basisprincipes van fotografie geleerd. Doorgaand in het digitale tijdperk en het combineren met mijn passie voor natuur en landschappen leken de juiste keuze.

Alle werken van Marcel Kerkhof


Waarom je kiest voor Eerste ochtend licht door de mist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eerste ochtend licht door de mist van Marcel Kerkhof

Koop de foto Eerste ochtend licht door de mist van Marcel Kerkhof op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70 628
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden