Eetkamer in Verlaten Boerderij.

Eetkamer in Verlaten Boerderij. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 351553

Eetkamer in Verlaten Boerderij. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Eetkamer in Verlaten Boerderij. van Roman Robroek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een foto die ik heb gemaakt in een verlaten boerderij. Mijn vriend en ik waren vorig jaar Italië aan het verkennen en hadden deze locatie op de lijst staan om te kijken of het interessant was. We hadden geen idee wat we binnen konden vinden. Het was een heerlijke plek om te verkennen en het had veel interessante details om te fotograferen.

Plotseling, tijdens het fotograferen van het interieur, stopte een grote vrachtwagen vooraan en parkeerde op het terrein vlak voor de hoofdingang. Voor de zekerheid liet ik mezelf zien, liep naar buiten, stelde mezelf voor en legde uit wat mijn vriend en ik binnen deden. De man vond het prima, omdat hij enkel een van de 'verlaten' hallen gebruikte voor opslag.

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een 31 jarige fotograaf uit het mooie zuiden van Nederland. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plekken.

Alle werken