Eetkamer in Verlaten Boerderij.

Eetkamer in Verlaten Boerderij. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eetkamer in Verlaten Boerderij.

van Roman Robroek

Eetkamer in Verlaten Boerderij. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 351553

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto die ik heb gemaakt in een verlaten boerderij. Mijn vriend en ik waren vorig jaar Italië aan het verkennen en hadden deze locatie op de lijst staan om te kijken of het interessant was. We hadden geen idee wat we binnen konden vinden. Het was een heerlijke plek om te verkennen en het had veel interessante details om te fotograferen.

Plotseling, tijdens het fotograferen van het interieur, stopte een grote vrachtwagen vooraan en parkeerde op het terrein vlak voor de hoofdingang. Voor de zekerheid liet ik mezelf zien, liep naar buiten, stelde mezelf voor en legde uit wat mijn vriend en ik binnen deden. De man vond het prima, omdat hij enkel een van de 'verlaten' hallen gebruikte voor opslag.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken