Affect Fotografie over Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen)

Danseressen, uitgehouwen op een van de gevels van de Hindoeïstische zonnetempel van Konarak, Odisha in het Oosten van India, geleden aan de Golf van Bengalen. De tempel is in 1250 gebouwd en werd in 1984 opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
Dit is één van de zes foto's die tot op heden door stylisten van VT Wonen weer verliefd op je huis zijn gebruikt voor een make-over in het populaire TV programma. Wil je zien welke foto's er nog meer van mijn hand waren? kijk dan eens door mijn webshop en vind de foto's met een hartje.
Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Dans, Danseressen, Fotografie, Goud, Illustraties, India, Odisha, Religie, Tempel, UNESCO Werelderfgoed locaties, World of Wonders en vtwonen.
Affect Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken van Affect Fotografie


Meer weten over Affect Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen) 4.7 / 5 (3 beoordelingen)

Lizzy Janssen Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 27 maart 2022
Renate Kelderman Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Wij zijn heel blij
Onze eeuwenoude danseressen passen prima bij het nieuwe interieur Handig om voor de tijd met de app te kunnen bepalen hoe groot en waar ze het beste uitkwamen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 28 november 2021
G. Geverifieerde klant
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 21 oktober 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie

Koop de bestseller illustratie Eeuwenoude danseressen (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 637 824
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
58,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden