Eiffeltoren, herfst

Eiffeltoren, herfst van Nynke Altenburg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Eiffeltoren, herfst

van Nynke Altenburg

Eiffeltoren, herfst van Nynke Altenburg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903794
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Eiffeltoren tijden de herfst. Deze foto heb ik gemaakt op een mistige ochtend dus je ziet het topje nog maar net. Het is een high key foto met prachtige kleuren van de herfst.

Dit werk wordt aangeboden door Nynke Altenburg

Nynke Altenburg profielfotoIn het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en zo ben ik bij een van mijn hobby's terecht gekomen: illustreren en beeldbewerking. Maar naast deze hobby heb ik een grote passie: fotografie.

Al sinds mijn 12e kan je mij dagelijks vinden met een camera in mijn handen. In de loop der jaren zijn de onderwerpen die voor mijn lens terecht kwamen uit een gaan lopen. Je zult dus ook van alles in mijn shop tegen komen: van stad tot aan natuurfotografie en van landschapsfotografie naar macro.

Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken / te reizen en om dit dan ook vast te leggen. Het leuke aan fotografie vind ik dat je je eigen wereld kan creëren. Neem vooral een kijkje in mijn shop dan zie je mijn kijk op de wereld!

Heb je speciale wensen of zou je sommige werken net wat anders willen zien? Neem dan contact met me op via mijn Instagram.

Alle werken