Eikenblad op stenen achtergrond

Eikenblad op stenen achtergrond van Artstudio1622

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Eikenblad op stenen achtergrond van Artstudio1622

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 238815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
84 gratis verzending!

Omschrijving

Dit herfstblad trok mijn aandacht, niet alleen omdat het daar zo eenzaam lag, maar ook vanwege de paarsrode kleur tegen de grijze achtergrond. Hoewel het blad overal had kunnen liggen, is dit een Tilburgs eikenblad. Ik kwam hem tegen op een fotografiedag bij Spoorzone013. Voor het eerst sinds lange tijd was ik weer eens met mijn camera op stap. Sinds mijn beroerte kom ik niet meer zo makkelijk buiten en heb ik eigenlijk als ik op fototrip ga gezelschap nodig. Wat dan weer een mooi woord voor begeleiding is. Wanneer ik grote symbolische waarde aan dit blad zou willen toekennen zou ik zeggen dat het staat voor de verandering in mijn leven en noodzakelijke verstilling die heeft plaatsgevonden, nu ik niet meer zomaar van alles en nog wat kan ondernemen. dat zou prachtig poëtisch zijn, maar in werkelijkheid troffen de kleuren mij toch het meeste.

Dit werk wordt aangeboden door Artstudio1622

Artstudio1622 profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken