Eikenbos in Helvoirtse Broek bij zonsopkomst

Eikenbos in Helvoirtse Broek bij zonsopkomst van Affect Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Eikenbos in Helvoirtse Broek bij zonsopkomst

van Affect Fotografie

Eikenbos in Helvoirtse Broek bij zonsopkomst van Affect Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 624138
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd

Omschrijving

20 juni, de langste dag van het jaar. al voor 5 uur in de ochtend liep ik richting het beekdal van de Leije die langzaam door het Helvoirtse Broek stroomt. Het dal hing nog vol met nevel en de koeien stonden net op uit hun slaap aan de rand van het bos. Als de zon dan eenmaal boven de horizon uit komt, lost de warmte van de zon de nevel snel op. Het is dan snel werken om de zonnestralen nog door de nevel te kunnen fotograferen.

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Affect Fotografie profielfotoEchte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken