Eilean Donan Castle in Blues

Eilean Donan Castle in Blues van Ben Töller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42233

Eilean Donan Castle in Blues van Ben Töller

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!
Eilean Donan Castle in Blues van Ben Töller

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het was tien uur 's avonds. De zon verdween achter de horizon waar de contouren van het Isle of Skye zichtbaar was. Het was windstil en de reflectie van het Eilean Donan Castle in Schotland was schitterend. Het was geen eb en het was geen vloed waardoor de foto een mooie verdeling van land en water geeft. Het kasteel was mooi verlicht waardoor het als een machtige burcht op de landtong staat. Imposant. De zons is nu al een tijdje achter de horizon verdwenen en voorbij lopende wandelaars vragen zich af wat ik aan het doen ben met de camera. Maar de camera ziet meer dan het blote oog en ze zijn verbaasd door het eindresultaat.

Over Ben Töller

Ben Töller profielfoto"Travel is a passion, photography is a passion; a combination of those make me happy". I am always looking for beautifull impressive landscapes. The sea, the mountains, but also a nice old town in Italy. The light is important. In my photos I'm trying to capture the beauty of the world in colour and all it's shapes. In my daily job i am a freelance wedding photographer." More information on my website.

Alle werken