Ekster van Arjan van de Logt

Werkcode: 382 325 Kopieer de werkcode

Arjan van de Logt profielfoto Eksters staan bekend als dieven. De opera La Gazza Ladra zal niet bij dit imago geholpen hebben. Dit komt omdat ze glimmende voorwerpen interessant vinden en daarom onderzoeken en heel soms wel eens meenemen. Maar ze verzamelen deze spullen niet. Eksters zijn alleseters. Van insecten tot menselijk afval. In het broedseizoen eten ze ook wel eieren en jonge vogels. Zelf zijn ze soms het slachtoffer van grotere roofvogels zoals de Havik. De zwarte kraai is hun grote vijand die graag de nesten plunderen. Maar hun eieren worden wel door andere dieren zoals eekhoorns gegeten. Het lijkt alsof je tegenwoordig meer eksters ziet. Dit komt omdat ze naar de relatief veilige dorpen en steden verhuisd zijn. In werkelijkheid zijn er juist minder eksters dan vroeger. In Europa wordt met name één enkele Ekster met ongeluk geassocieerd. In andere culturen wordt de Ekster vaak als geluksbrenger of helper gezien.

Dit werk wordt aangeboden door Arjan van de Logt

Mijn stijl van fotograferen rust op twee pijlers: snelheid en rust. Ik leg graag snelheid vast door het te “bevriezen” of door het te benadrukken. Aan de andere kant fotografeer ik graag de rust van landschappen en de natuur. Altijd is daarbij het doel een foto die de sfeer van het moment goed overbrengt.Ik ben met fotograferen begonnen vanuit mijn interesse voor luchtvaart. Gaande weg ben ik meer gaan fotograferen en andere terreinen gaan verkennen. Naast actiefotografie doe ik ook aan landschapsfotografie en highspeed fotografie.

Meer weten over Arjan van de Logt?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
    Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Olaf
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Richard
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi en goed ingepakt
    .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Jon
    Nederland
    5 / 5

    Goede ervaring
    Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Ekster van Arjan van de Logt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden