El Charco de los Clicos

El Charco de los Clicos van Daan Duvillier

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

El Charco de los Clicos

van Daan Duvillier

El Charco de los Clicos van Daan Duvillier

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 521065

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 82 gratis verzending!

Omschrijving

El Charco de los Clicos is een groen meer dat gevormd wordt door een in de Atlantische Oceaan weggezonken krater. De opmerkelijke groene kleur wordt veroorzaakt door een bepaalde soort alg (Ruppia Maritima) die zicht in het water bevindt. Het is een gegeerde plaats voor fotografen door de prachtige contrasterende kleuren en een plaats bij uitstek voor het bewonderen van de zonsondergang.

Dit werk wordt aangeboden door Daan Duvillier

Daan Duvillier profielfotoFreelance grafisch ontwerper met een passie voor fotografie en reizen.

Als ik onderweg ben heb ik altijd mijn camera bij de hand want je weet nooit welke opportuniteit zich zal voordoen en het zou zonde zijn om dat ene moment niet te kunnen vastleggen. Ik focus me vooral op landschaps - en stadsfotografie, maar hou er van om steeds bij te leren en andere aspecten te ontdekken.

Heb jij één van mijn werken aan de muur hangen? Stuur dan eens een foto door als je daar zin in hebt. Het is altijd fijn om te zien waar mijn werk terecht komt :-). Dit kan naar daan[at]dsquared-creative.be .

Alle werken