Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex)

van Eus Driessen

- Werkcode: 316 182

Eus Driessen over Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex)

De verlaten hoogoven was voorzien van een eigen stroomcentrale. Een hal met meerdere gasturbines hielden de hele zaak draaiend. Nu roestvorming op de turbines,plantjes die groeien...het einde van een industriële periode.
Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex) vind je in de categorieën Elektriciteitscentrale, Energiecentrale, Fabriek, Fotografie, High dynamic range, Industrie, Lichtstraal, Staal (legering), Turbine (gasturbine), Urban / Street en Verlaten plekken.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex) van Eus Driessen

Koop de foto Electriciteitcentrale in een verlaten hoogoven (Urbex) van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 316 182
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden